Blacklist


Blacklist je seznam, který eviduje nepříjemné klienty. V této části si můžete prohlížet všechny klienty, kteří byli v minulosti zabanováni. Případně můžete klienta z blacklistu vyjmout, když jeho ban deaktivujete.

Zabanovat klienta lze třemi způsoby. Buď klienta zabanuje operátor přes detail sezení ve výpisu Sezení, přímo v rozhraní Operátora při probíhajícím sezení, Anebo administrátor může zapsat konkrétní číslo v rámci sekce Blacklist přes tlačítko „Přidat” v pravém horním rohu. Zde zadá důvod a klient s tímto číslem se už v rámci tenantu nedokáže v rámci daného kanálu znovu spojit s operátorem.

Blokace klienta je možná u následujících kanálů:

  • chat,
  • e-mail,
  • IP telefonie,
  • WhatsApp,
  • Facebook
  • Vkontakte.

Pokud si nepřejete, aby operátoři měli možnost banovat klienty, máte možnost jim to zakázat v nastavení na úrovni tenantu.

Upozornění: Pokud zabanovaného klienta znovu aktivujete, ze seznamu zmizí - je to kvůli základnímu přednastavení filtrů. Chcete-li vidět všechny v historii zabanované zákazníky v rámci vašeho tenantu najednou, musíte zmáčknout ikonku "trychtýře". U filtru „Aktivní” potom zaškrtněte obě pole Aktivní i Neaktivní a potvrďte tlačítkem „OK”.

results matching ""

    No results matching ""